Proje Sergileri
DİJİ - KALE
Esra Nurten Gül
Tarihimizde geleneksel motiflerin yer aldığı Çanakkale seramikleri, geleneksel yöntemlerle modern tasarımların birleşimiyle tasarlanmıştır. Bu seramikler, sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da büyük beğeni topluyor ve koleksiyonerler tarafından değerli parçalar olarak kabul edilmektedir.
Uşak Üniversitesi, Deri Tekstil Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Seramik Bölümü’nde Öğretim Görevlisi Doktor olarak görev yapan Esra Nurten Gül, çanakkale seramiklerinde kullanılan motiflerin çağdaş yorumunu izleyiciye sunmaktadır.
İçindeki Kıskançlık Büyüdü
Karma Sergi
Sergimizde, her zaman canlının varlığına yapışıp kalan kıskançlık duygusunu irdeliyoruz. Varoluştan gelen bu duygu, kendinde olmayan üzerine yoğunlaşan, bazen acımasızlığa, bazen tutkuya dönen; bazen ise azimle özdeşleşen dönüşümleriyle her zaman güncel kalmaktadır. Sanatçılarımız bu güncel ve ayrılamaz duyguyu kendi üslupları ile yorumlamakta ve içsel yolculuklarını izleyiciye sunmaktadır
Tavşanlar ve Elmalar
Karma Sergi
Bir çok farklı kültürde, tavşanlar ve elmalar sembol olarak kullanılmış, küreselleşen dünyada farklı paradoksların oluşmasına neden olmuştur. Bazı anlatılarda siyah tavşan uğursuzluktur, elma yasak meyvedir. "Tavşanlar ve Elmalar" konusunu kendi üslupları ile yorumlayan sanatçılarımız, içsel yolculuklarının mesajlarını izleyiciyle paylaşmaktadır.